De ster in busvervoer

Reisinformatie

Onze busreizen

SKTB
Starliner werkt uitsluitend samen met gerenommeerde touroperators. De reizen worden dan ook uitsluitend uitgevoerd door touringcarbedrijven die zijn aangesloten bij het SKTB (Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf). Wij willen u voor verdere informatie over het keurmerk naar de site van het SKTB door verwijzen.

Tourist Class en Royal Class zitplaatsen

De zeer comfortabele touringcars zijn voorzien van Tourist Class en/of Royal Class zitplaatsen. De rugleuning van een stoel bij een Tourist Class is verstelbaar tot 30 graden en hebben een voetensteun. De stoelafstand tussen uw rugleuning en die van de voorstaande stoel is minimaal 75 cm.

Wenst u liever wat meer comfort dan zijn er Royal Class zitplaatsen. De rugleuning bij een Royal Class zitplaats kan 45 graden versteld worden. De stoelafstand tussen uw rugleuning en die van de voorstaande stoel is minimaal 94 cm zo kunt u over extra beenruimte beschikken met een verstelbare voetsteun.

Minimaal 2 ervaren chauffeurs brengen u veilig naar uw vakantiebestemming. Tevens zijn alle touringcars voorzien van twee passagiersdeuren aan de rechterzijde, minibar, toilet, DVD, stereo-installatie, dubbele beglazing, luchtvering en airconditioning.

Consumpties in de bus

Alle touringcars zijn voorzien van een koffiemachine en bar waar (tegen betaling) minimaal koffie, thee, diverse frisdranken en bier verkrijgbaar zijn. Het is verboden zelf alcoholhoudende dranken mee te nemen in de bus.

Leeftijdsgrens, alleen reizen met de touringcar

Met toestemming van de ouder(s) mogen kinderen vanaf 16 jaar alleen reizen. Indien het kind jonger is dan 16 jaar moet iemand mee reizen die 18 jaar of ouder is.

De heen- en terugreis

Zowel tijdens de heen- als de terugreis reist u in de nacht (nachtrit). Dit houdt in dat afhankelijk van de route die u kiest u op vrijdag of maandag vertrekt vanuit Nederland en op zaterdag of dinsdag aankomt op uw bestemming. Het vertrek terug staat afhankelijk van de route gepland op een zaterdag of dinsdag, u bent dan op zondag of woensdag weer thuis. De geplande vertrek- en aankomstdagen vindt u op de bestemmingspagina's. De exacte vertrektijden voor de heen- en terugreis ontvangt u in uw reispapieren. Tevens wordt hierin vermeld met welke touroperator u reist. Indien er vertrektijden wijzigen is het belangrijk te weten dat wij u vragen bereikbaar te zijn op het mobiele telefoonnummer dat u bij de boeking opgeeft, dit geldt zowel voor in Nederland als tijdens uw verblijf in het buitenland.

Transfers

Het is mogelijk dat het laatste traject van en naar uw eindbestemming met een transfer (minibus of taxi) afgelegd wordt. Deze vervoermiddelen beschikken helaas niet over Tourist Class of Royal-Class stoelen, een bar en een toilet. Wij vragen hiervoor uw begrip. Deze bestemmingen zijn met een aangegeven.

Reisbescheiden

Na ontvangst van de volledige reissom, circa 10 dagen voor vertrek, ontvangt u digitaal de reisbescheiden waarin onder andere de exacte vertrektijden staan vermeld en welke touroperator de busreis zal verzorgen. Voor Winterberg is het circa 5 dagen voor vertrek dat u de reisbescheiden digitaal ontvangt. Controleert u de reisbescheiden voor vertrek, indien u onvolkomenheden aantreft, dan verzoeken wij u direct contact met Starliner op te nemen.

Verzekeringen

Wij raden u aan een goede annulerings- en/of reisverzekering af te sluiten.

Reissom

De reissommen en eventuele toeslagen staan bij de pendel van uw keuze vermeld. Buiten de reissom betaalt u GEEN reserveringskosten.

Wissel

De touroperators waar Starliner mee samenwerkt laten de touringcars via een meest logisch opstapschema naar uw vakantiebestemming rijden. Wij zullen trachten rechtstreekse busreizen uit te voeren. Door een groot aantal op- en/of uitstapplaatsen is het mogelijk dat wij genoodzaakt zijn gebruik te maken van transferbussen en/of overstappunten bij vertrek vanuit Nederland of bij aankomst in uw vakantieland. Deze transferbussen zijn niet uitgerust met een toilet en catering aan boord, wij willen u vragen hier rekening mee te houden.

Volg ons ook op

Twitter   Twitter
Facebook   Facebook


Eenvoudig online boeken

U kunt via deze website eenvoudig online boeken. Selecteer een reis, klik op online boeken en vul het boekingsformulier in.

Heeft u vragen?

Vul het contactformulier in, wij helpen u verder.

Contactformulier

Telefonisch bereikbaar

Liever persoonlijk contact.

+31(0)172-881316

Algemene voorwaarden

Lees hier onze Algemene voorwaarden.


Starliner de buspendel specialist

Starliner is al jaren actief op het gebied van buspendel reizen, wij brengen u graag naar uw favoriete vakantie bestemming.